Torony...

Meseszép lett az ágfalvi templom tornya. Még nincs teljesen kész, de a köszönetnyilvánítás már most kikívánkozik belőlem. Hálásak vagyunk, hiszen, ha nem kapunk ennyi állami és egyházi támogatást, önerőből soha nem tudtuk volna felújítani tornyunk külső homlokzatát.
Szeretnék köszönetet mondani az Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságnak, Soltész Miklós államtitkár úrnak, Barcza Attila országgyűlési képviselő úrnak, a Magyarországi Evangélikus Egyháznak, a Nyugati (Dunántúli) Egyházkerületnek, a Soproni Evangélikus Egyházmegyének, az egyház Gusztáv Adolf Szervezetének és minden kedves gyülekezeti tagunknak, akinek annyira fontos volt ez a felújítás, hogy anyagi áldozatot is hozott érte.

Hálás köszönet a kiváló szakmai munkáért Baranyai Gábor építőmérnöknek, Jakab Attila építészmérnöknek és munkatársaiknak.

Nagy-nagy köszönet az adminisztrációban nyújtott segítségért Zeltner Mária gyülekezeti felügyelőnek, Száz Tiborné gyülekezeti pénztárosnak, Kissné Kovács Beátának és a presbitérium tagjainak.

Isten áldja támogatóinkat, segítőinket, gyülekezetünket, Ágfalva lakosságát és mindenkit, akinek ez a templom és torony valamiért kedves és fontos!
Gott segne Agendorf! Gott segne unsere Gemeinde!

Heinrichs Eszter lelkész